Castelul de la Hunedoara #VizitaInHD #FabricatInHD

Partea mea preferata din #VizitaInHD, #FabricatInHD va fi mereu castelul de la Hunedoara 🙂

IMG_6364

Am nimerit fix in mijlocul targului de castele, un eveniment unde se aduna mai multe agentii de turism din Romania si din afara sa isi promoveze cetatiile, castelele si in general atractiile turistice medievale.

DSC_5404

In timpul evenimentului, intrarea e libera si am vazut domni si domnite plimbandu-se prin holurile castelului.

DSC_5381

Cand am ajuns in Sala Dietei, eu cu Adriana am dat de mai multe paneluri unde erau prezentate atractiile turistice. O doamna a venit repede la noi si a inceput sa ne povesteasca in engleza despre castelul lor din Slovacia si ca trebuie musai sa il vizitam. Dupa 30 de secunde s-a oprit si ne-a intrebat daca vorbim engleza, sa se asigure ca nu vorbeste degeaba :)) I-am raspuns ca da, doar ca eram atenti la ce zicea. Si a continuat pentru inca 2 minute. Am fost impresionati, am luat brosura, am trecut mai departe.

Ne-am indreptat catre unul dintre turnuri ca sa facem poze de sus. Si poze de sus am facut 🙂

DSC_5450

DSC_5486

A fost multa aglomeratie dar a meritat.

DSC_5465

Dupa Castel, ne-am indreptat inspre surpriza zilei – Manastirea Prislop. Nu s-au facut deloc investitii in drumul ce duce pana acolo, desi turismul in zona e in floare. Ajunsi acolo, ne-a prins o ploaie torentiala de ne-am lecuit de BocaLoca.

Pe final ne-am indreptat inspre Hateg, la VIP Motel Restaurant unde ne-am delectat cu cele mai bune clatite pe care le-am gustat vreodata. OMG were they good.

IMG_6330

27033602466_f322bc46b8

Au fost 2 zile frumoase in care am intalnit oameni frumosi si am vizitat cateva puncte de interes din judetul nostru. Sper ca se va face si la anul 🙂


Fabricat în Hunedoara este un proiect organizat de Denisa Bârgău, Sebastian Bârgău și Călin Bobora și sponsorizat de Carpatcement și Fermele ADO. Parteneri: Sara Cafe și Pizzeria Napoli.

ed0ef44bd567db054a4be5d40f6814721

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *