Fantastic Beasts and where to find them – Recenzie film

In cinema. Se termina publicitatea. Se sting luminile. Incepe coloana sonora de la Harry Potter. Oh, it is ON!

Fantastic Beasts e primul film dupa seria Harry Potter, avand loc in aceeasi lume, doar cu 70 ani inainte de evenimentele din HP si in America de data aceasta. Regulile sunt putin diferite, termenii folositi sunt putin diferiti doar ca in loc de Harry Potter il avem pe Newt Scamander, un Huffelpuff care e pasionat de salvarea si protejarea animalelor fantastice din lumea magica.

In America, il intalneste pe Kowalski, un personaj secundar cat se poate de nostim, care din greseala le da drumul animalelor din servieta lui Newt prin New York. Acum cei doi, isotiti de Porpentina Goldstein, trebuie sa gaseasca animalele, in timpul unei perioade in care bestiile fantastice sunt interzise si vanate pentru exterminare si vrajitorii se ascund de incuiati in loc sa fie prieteni.

Eddie Redmayne joaca excelent, auzisem prima data de el cand a luat Oscarul pentru The Theory of Everything.  E Huffelpuff get-beget, nu exista nici o indoiala 😀

Personajul care a furat show-ul totusi e Niffler-ul caruia ii plac chestiile stralucitoare si care il baga pe Newt in bucluc de fiecare data cand are ocazia.

Dupa ce am vazut filmul am inceput sa caut easter eggs care nu le vazusem initial. Apar multe si pentru un fan HP e mai mare bucuria sa le vezi. Deci Fantastic Beasts e un film pe care trebuie sa il vezi de 2 ori, musai.  8.5/10! Would go again.

De abia astept partea a 2-a care va aparea in Noiembrie 2018 🙂

Easter Eggs care mi-au placut (spoiler)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *