Lansarea StylishCircle.ro

Saptamana trecuta am fost invitat la lansarea StylishCircle.ro alaturi de alti 40 de bloggeri din toata tara. Am primit invitatia intr-un plic mov cu sigiliul specific si sambata la ora 12 am fost prezent impreuna cu Adriana, Denisa, Sebi si Diana la Alt Club din Timisoara.

Nu am mai fost pana acum in Alt Club, dar au intrare pe baza de amprenta, ceea ce mi s-a parut foarte tare. Inauntru am fost intampinati calduros cu etichete si declansator bluetooth pentru camera de la telefon. Yes please and thank you! Asa sa tot fii intampinat 😀

A urmat apoi turul clubului, care e un duplex #cudetoate, inclusiv sala de biliard, sala de gaming si home cinema, biblioteca, bar si sala de conferinte. Ajunsesem devreme si ne-am inviorat cu o cafeluta in timp ce incaperea s-a umplut de bloggerite de fashion, una mai trendy ca cealalta. Am avut companie pe masura evenimentului 🙂 Dupa ce a ajuns toata lumea, Ioana ne-a prezentat platforma StylishCircle.


StylishCircle.ro e o comunitate de bloggeri, pasionati de fashion si persoane ce urmaresc tendintele in moda si lifestyle. E un portal pe baza de afiliati, cu sute de magazine si mii de produse, care foloseste un sistem de puncte in baza carora se pot castiga cupoane, vouchere, produse sau bani.

Cum se castiga puncte? Postati poze cu voi in outfiturile preferate (stylesnapuri) sau faceti colaje cu produsele de pe site, commenturi la un produs, stylesnap sau colaj, etichetare de produse intr-un stylesnap publicat, sau castigare de followeri. Colajele se fac cu ajutorul unui editor online, no photoshop needed.


Dupa prezentarea Ioanei, a urmat prezentare de moda din partea Tudor Personal Tailor, cu o serie de costume impecabile.

Dupa seriozitati, a inceput rasfatul, debutand cu un candy bar pregatit de catre Senneville DulceDulce. Multi ne-am stricat dieta acolo pe loc dar cred ca a meritat fiecare macaron.

Pentru a nu ne face sa ne simtim vinovati pentru consumul de dulciuri, organizatorii ne-au oferit sansa sa ardem caloriile in plus la SmartFit Studio2, unde am avut ocazia sa facem un program de fitness personalizat cu un instructor sau sa mergem sa ne relaxam la piscina si jacuzzi. Sa fiu sincer, am ales jacuzzi si nu am regretat 😀

Am mai vazut sali de fitness in Deva, dar nimic la o scara atat de mare si cu atat de multe dotari. Aici am vazut multe biciclete statice, loc de dans/zumba/fitness, o piscina si un jacuzzi imens, vestiar cat se poate de incapator. Stafful e friendly, loc de desfasurare este, nu te lovesti de nimeni din cauza inghesuielii si muzica din fundal e cat se poate de motivationala.

Dupa atata relaxare a urmat putina andrenalina. Am fost invitati la Red Motor Timisoara la o tura de indoor karting, unde am aflat ca un go-kart poate merge foarte foarte repede.

Dupa o mica pauza, am revenit la Alt Club pentru petrecerea de lansare StylishCircle cu dress code-purple. Au fost preparate bunatati si o lampa speciala langa pentru poze de instagram. Am ras, ne-am simtit bine, am fost rasfatati cu tort si goodie bags 🙂

A 2-a zi dis de dimineata am pornit spre cafeneaua Aethernativ unde am degustat cafea arabica de specialitate din Columbia, Etiopia si Burundi. Aici am aflat ca nu ma pricep la cafeaua de specialitate si ca prefer cafeaua robusta in orice zi a lunii 😀

A fost o experienta unica, am fost foarte impresionat de organizare, dar in mod special de platforma lor online. It’s gonna be big!

Multumesc StylishCircle pentru invitatie si partenerilor evenimentului: Senneville DulceDulce, Smartfit Studio 2Beauty Box Îngrijire Profesională a Părului, Casa de Bijuterii NoblesseCupio.

156

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *