Targul de Craciun de la Deva

La Deva a avut loc, ca in fiecare an, targul de iarna. Pe cat de mult am asteptat acest moment, pe atat de dezamagit am fost. Nu din cauza lipsei de ninsoare am fost dezamagit si din cauza targului. Pe scurt, a fost trist. Putine tarabe, si cele care au fost prezente aveau doar mancare. Ba, gresesc, una cred ca avea ceva tentative de decoratiuni si lucruri pentru casa, pe care le puteam cumpara si de la Auchan, dar aici la targ erau de 3-4 ori mai scumpe. Ca asa se face o afacere.

Nu zic ca cele cu mancare au fost, la fel, foarte scumpe si nu chiar asa gustoase, sau nu au fost pe gustul meu. De tarabele cu mezeluri nici nu te puteai apropria de ce preturi aveau, inteleg ca mestesugul de macelar nu e asa usor, dar chiar nu e nevoie sa fie asa scumpe, ca doar is facute din carne de porc hranit cu porumb si nu cu aur. Adevarul e ca nici nu am prea vazut lume la acele tarabe.

De fapt, daca stau si ma gandesc, nu am vazut lume la targ. Poate doar cand se canta una alta pe scena, dar in targ nu prea. Vremea nu a fost de iarna, intradevar, dar nici frig nu a fost, deci lumea putea sa iasa sa viziteze, doar ca nu avea ce.

Desigur ca a fost prezent, asa pe mijlocul pietei, un mini trenulet gen carousel, pentru aia mici. A si sa nu uit de faimosul si neplacut mirositorul ponei.

In alti ani a fost chiar frumos, altfel decorat orasul si alta atmosfera. Sper ca anul viitor sa fie iar un targ magic si sa nu trebuiasca sa merg la Timisoara ca sa am parte de atmosfera de iarna.

O poza din anii precedenti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *